Wij creëren een omgeving waarin jouw community kan groeien en bloeien.

Iedereen zit wel in één of meerdere communities. Wat is het waardoor jij je thuis voelt. Welke aspecten word jij blij van en hoe kun je een goede community op een slimme manier inzetten om jouw communityleden van waarde te zijn? Een groot deel zit in het verbinden van de mensen binnen de community. Of dit nu is door het slim inzetten van software of gewoon ouderwets in de telefoon klimmen, wij kunnen jou helpen. Wij worden blij van het verbinden van mensen, of het nu een businessclub is, de gebruikers van een bedrijfsverzamelgebouw of jouw top 100 klanten.

Vrijblijvende intake.

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met één van onze collega’s voor een vrijblijvende intake. Of je nu wilt weten of een community zinvol is voor jou, hoe je de leden kunt voorzien van meerwaarde of hoe je jouw community kunt laten groeien.

Voor mensen en merken.

De ideale combinatie van online en offline is waar we met Loyalz sterk in zijn. Het gebruik van de juiste tools, maar wel met persoonlijke service. Het telefonisch uitnodigen van jouw leden voor een evenement en het laten groeien van jouw community op de socials. De meerwaarde van Loyalz voor jouw community zit in de gerichte ondersteuning op marketing, evenementen en groei. Heb je al een community en wil je beter/slimmer Community Management of wil jij weten hoe je een community kunt inzetten voor jouw bedrijf? ‘We’ve got your back!’.

Neem contact op met Peter Reyneveld op 06-11884784 voor meer informatie.

Strategie

Waar sta je voor, wat is het doel en welke behoeften zitten er in jouw groep leden. Van het bepalen van jouw doel tot het vormen van een Community groeiplan. Wij helpen je graag verder om te kijken of een community zinvol is en welke strategie we moeten toepassen.

Concept

Na de strategie vormen we een concreet concept. Welke sales en marketing is nodig. Welke dienstverlening en natuurlijk welke software is zinvol voor jouw community. Wij werken graag met Mingly software. Dit is dé communitysoftware waarbij interactie tussen jouw leden gestimuleerd wordt.

Realisatie

Op de vloer meehelpen worden we ook erg blij van. Jou helpen om een gaaf evenement neer te zetten of te ondersteunen in jouw commerciële activiteiten. Van marketing tot eventmanagent, het telefonisch opvolgen van leads en het compleet maken van jouw databestanden. Je mag ons altijd bellen.